torsdag 3 september 2009 | Skriven av:

I kväll beslutade Miljöpartiet Skåne att skicka ut ett förslag till nytt regionprogram för nästa mandatperiod på en bred remiss. Givetvis kommer alla medlemmar och kommunorganisationer i Skåne att få komma med synpunkter. Men vi kommer även att låta alla Skånes invånare få möjlighet att lämna synpunkter. Bl.a. via ett diskussionsforum öppet för alla oavsett medlemskap eller inte.
Vi vill öka medborgarnas delaktighet i politiken. Vår politik bygger på grön ideologi för att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi har inte alla lösningar utan kan säkert få hjälp av medborgare som inte är politiskt aktiva men som har olika erfarenheter. Erfarenheter som vi kanske saknar.
Tanken är att regionprogrammet ska beslutas på ett regionmöte i januari 2010. Regionprogrammet är den gemensamma nämnaren för de som vill stå på Miljöpartiet i Skånes regionfullmäktige lista. Listorna för regionvalet kommer att beslutas på ett regionmöte under februari månad 2010.
Detta är ytterligare ett steg närmare valet 2010.

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>