fredag 8 augusti 2008 | Skriven av:

Nu är det tid för skörd av squashen. De har växt bra de senaste dagarna. Problemet med squash är att man planterar ett frö, sedan väntar man och jagar skadedjur, så att det blir blommor och så efter lång tid så finns det squash. Och då blir det massor med squash, så att man får äta squash till frukost, lunch och middag. Vi får väl testa ut några nya recept.
Bara att steka färsk och mogen squash med lite örtsalt i rapsolja är fantastiskt gott.

Det är en skön känsla när man kan skörda sina egna produkter och få lön för mödan.

Träffar: 7

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>