onsdag 6 augusti 2008 | Skriven av:

Nu stannar solrosorna av i växandet och bildar blommor.
De flesta är väl strax över 2 meter, någon kanske 2.5. Tidigare år har vi haft några solrosor som blev över 3 meter och hade en jätteblommor. I år blir de nog inte så stora. De är fantastiska att se på, så stora och stolta. De följer solen med sin blomma.

I dag har det varit soligt och varmt men samtidigt så känns det lite höstlikt när solen försvinner. Trots regnet är det fortfarande väldigt torrt. Äpplena börjar att mogna, blir det bara lite regn så ska det nog bli en bra skörd.

Vaxbönorna växer men det är tveksamt om det blir några bönor. Visserligen verkar sniglar och annan ohyra ha slutat mobba dessa små plantor, men det återstår ännu lite innan det blir några bönor.

Träffar: 6

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>