måndag 24 augusti 2009 | Skriven av:

Miljöpartiet ökar till 9.2 % , + 0.7 %-enheter) och är fortfarande 3:e största parti. (mp + s + v) har 48.1 % mot alliansens 45.2 %. Detta är en ökning 2.9 %-enheter. (fp) minskar med 2 %-enheter och det är bara (c) som ökar. (sd) ökar med 1,1 %-enheter och klättrar över 4%-gränsen. Nu måste det till att debattera mot (sd) och visa vad de egentligen står för. De är främst ett missgynnesparti som utnyttjar alliansens nedskärningspolitik och sätter svaga grupper mot varandra. Där man klart och tydligt gynnar allt som är “svenskt”, vad nu detta är.

Det viktigaste nu är att bemöta dem utan att göra dem till martyrer. Det är inte lätt men det är nödvändigt.

(Mall V344ljarbarometer Rapport 20090506.xlsm)

Träffar: 7

Kategori: politik, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>