fredag 21 augusti 2009 | Skriven av:

Sommarvärmen håller sig kvar. Det har varit kanonväder speciellt mornarna. Det har varit så skönt att stiga upp och njuta av en stund i trädgården innan en skön cykeltur till stationen. Trädgården är vacker där vissa växter redan visar på hösten är nära och där vissa växter verkar tro att det är sommar. Hösten är en bra årstid hög luft lite kyligare luft men klar. Det gäller bara att klä sig rätt.

Blomsterböna_aug2009

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>