torsdag 6 augusti 2009 | Skriven av:

I dag är det sista utejympan för i år på Ribban. Missade i måndags så i kväll måste det bli jympa. det ger en extra kick att jympa utomhus speciellt när solen skiner. Men det är OK även när regnet öser ner det ger en extra kick. Gäller bara att bli uppvärmd och att ha torrt ombyte efteråt så att man inte börjar frysa.

Nu är det invasion av blomflugor. De kommer i svärmar lite häftigt att se. Vad jag vet gör de ingen skada, de stör i alla fall inte mig. Vi har ganska många kungsljus och kring dessa svärmar de extra mycket.

I nästa vecka är det kommunstyrelse. Fick två lappar i brevlådan idag som förvandlades till två tjocka vita kuvert. Det är nästan 40 ärenden som ska gås igenom. Så det får nog bli lite helgläsning.

Hade varit skönt med några extra veckors ledighet. Det känns alldeles för tidigt att börja med politiken nu. Men man har väl inget val antar jag …

Kungsljus_aug2009

Kategori: jympa
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>