tisdag 14 juli 2009 | Skriven av:

Blåblomma_juli2009 Det är rena lyxen att bara gå ut i trädgården och plocka färska bär och sedan muxa ihop till en god och sval fruktdryck.
I dag blev det lite röjning i vårt förråd. Det har blivit en del bråte som blivit inslängt. Nu är det i ordningställt igen. Upptäckte att det finns humlor någonstans i förrådet. Vi har försökt få humlorna att sätta bo i holkar, i fruktträdens hålor. Men det har inte gått så bra. Nu verkar det som att de har slagit sig ner i förrårdet. Får hoppas att de kan övervintra så att de kan vara redo när aprikosträdet blommar.

Försökte få upp vår hängmatta men tyvärr är avståndet mellan träden för långt eller för kort. Så det blir nog ingen hängmattesommar i år. Jag har dock inte gett upp helt ännu.

Träffar: 12

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>