måndag 13 juli 2009 | Skriven av:

Vialimotljus_juli2009 Dagen började med att jag steg upp och stängde fönstret det regnade nämligen ute. Sedan gick jag och la mig igen. efter en stund kom jag att tänka på – regn, tidning, ingen brevlåda – BLÖT TIDNING. Gick upp för att hämta tidningen och fann till min stora överraskning att tidningen var torr och att det slutat regna. Hade inte varit något stort problem med en våt tidning men lite retligt. I dag ska jag sätta tillbaka vår brevlåda som nu är nymålad och klar.
En skön avslappnande morgonrutin är en kanna grönt te, eventuellt några skorpor, SDS sommarkryss och en bekväm stol i trädgården.

Har fortfarande problem med musplatta och tangentbord. Hittade igår en iPhoneapplikation som ersätter musplatta och tangentbord. Kan vara bra att ha tills jag fixat problemet. Det är bara en liten hake att jag måste starta ett nätverk innan iPhonen kan ta över. Kul grej i alla fall.
Nu får det bli lite utevistelse för nu skiner solen varmt och skönt.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>