lördag 11 juli 2009 | Skriven av:

Broccoli_juli2009 Värmen gör att det växer. Snart är det dags att skörda broccolin. Ännu inte så stor men den kommer att bli större,
Det blev mest solsken idag, dock kom det några stänk men långt ifrån tillräckligt. Dock regnade det i natt vilket var välbehövligt, Nu när det är varmt växer det mesta så det är en del att klippa bort och rensa bort. Komposterna är ganska så fulla. Vi använder vår kompostkvarn som hjälper till att få ner volymen. Det tar dock lite tid att få igenom allt som ska “malas”. Vår kompostkvarn har inga knivar vilket gör den tyst. Nackdelen är den inte “maler” så fint. Resultatet är ändå okey. Om vi ska kunna kompostera allt måste det till någon slags finfördelning. Att klippa med sekatör och häcksax är alldeles för slitsamt för handlederna.
I år blir det inte så mycket hallon av någon anledning trots att det annars verkar vara ett bärår.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>