måndag 13 juli 2009 | Skriven av:

Mossagårdsafestivalen_2009 Snart är det dags för Mossagårdsfestival igen, den 24-26 juli blir det festival nummer två. Det är inte vilken festival som helst utan en ekofestival. Att all maten är ekologisk är självklart, men engångsartiklarna är också 100% nedbrytbara! Med ölglas av stärkelse, tallrikar av träslipsmassa och bestick av trä, blir avfallet
kompostjord till nästa års odlingar!

Den 24-26 juli följer Mossagården upp succén. Med artister som Pugh Rogefeldt, Östblocket, Py Bäckman, Nicolai Dunger, Fine Arts Showcase, EGLO, Miriam Aïda, Babian, Emil Jensen, Staffan Hellstrand, Peter Wahlbeck, Bob Hansson, Nilla Nielsen mfl inbokade ser årets festival ut att bli en rolig och varierad tillställning.

Förutom musik återkommer många populära familjeaktiviteter från förra året – ponnyridning och minizoo, ekomarknad, biospa, barnteater, lekar i hampalabyrinten, trollmor, stand-up, naturvandringar mm. Faktiskt kommer festivalen till viss del att flytta ut i skogen!

Läs Festivaltidningen!!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>