fredag 10 juli 2009 | Skriven av:

Regntungaskyar_juli2009 Nu har det slutat regna men mörka moln finns fortfarande på himlen. Visserligen finns det lite blått här och där. Ska ta mig till Morot & Annat, vid Drottningtorget i Malmö, för att handla lite. Bl.a. världens godaste tomater. De är från en odlare i Staffanstorp. Det kan man kalla tomater. Det är värt att bara ha dessa under några månader om året eftersom de smakar så gott. Många tomater som man köper under övrig tid på året ser möjligen ut som tomater men de smakar inte så mycket. Oftats har de en perfekt jämn röd färg. Typiskt som så mycket annat i dag, ett yttre skal men inte så mycket innehåll.

Har du inte varit och handlat på Morot & Annat så gör det. Här är allt ekologiskt, mycket säljs i lösvikt, trevlig atmosfär …
En genomtänkt affär med ekologi som ledord.

Träffar: 9

Kategori: ekologi, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>