måndag 30 juni 2008 | Skriven av:


Nu är det sommar. Man kan ligga i gräset och titta på molnen som skapar olika former och som drar förbi samtidigt som man lyssnar på P1:s sommarprogram. Man kan även äta färska hallon och smultron med sojamjölk. Det är verkligen som at uppleva gamla barndomsminnen.

I dag var vi på utomhusjympa på Ribban med Friskis & Svettis. Det är så skönt att jympa utomhus. Känna vinden och känns de värmande solstrålarna. Efteråt blev det ett dopp. Det var lite kallt de första sekunderna men sedan var det “varmt” och skönt.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>