söndag 29 juni 2008 | Skriven av:

Nu har solen återkommit. Känns som om man baar vill ta det lugnt men det behövs en del insatser i trädgården. Regnet har gjort att allt har växt så även ogräset. Det räcker tyvärr inte att bara titta på ogräset. Ska nog hinna med lite rensande också.

Hallonen är nu mogna och jordgubbarna sinar. Det finns fortfarande många smultron kvar. De växer lite här och var så de har fått olika mycket sol så de mognar vid olika tider. Vilket är mycket praktiskt.
Hörde precis den friflygande undulaten. Den tycks ha klarat regnet.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>