tisdag 16 juni 2009 | Skriven av:

Nu startar vi igen. Man kan följa kommunfullmäktige på STEVE (Lunds Student TV) och via internet.

Vi har kommit till ärende 4 – Budget för kommunstyrelse – politisk ledning och kommunkontor inklusive kommunfullmäktige, valnämnd, överförmynderi och kommunrevisionen.

Besparingsivern fortsätter utan att specificera vilket givetvis ställer till problem. Det har sparats i många år så nu måste det till förändringar mer än bara besparing. Receptet att bara tvinga fram besparingar driver inte någon förändringsprocess. Det behövs nyänkande och långsiktiga lösningar.

Skolan och omsorgsverksamheten omsätter en mycket stor del av Lunds kommuns verksamhet. Det är miljarder kronor det handlar om. Innan lunch så tog det en bra stund att diskutera 0,000 200 kr. Det är som vanligt lättare att diskutera småsummor.

Träffar: 13

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>