torsdag 12 juni 2008 | Skriven av:

Vi hann ganska så långt till och med socialnämnden. Så i morgon börjar vi med Vård- och omsorgsnämnden. Tyvärr så blev det inget stöd för miljöpartiets yrkande om att avsätta pengar till utökad social jour.
(v) ville inte avsätta några pengar med hänvisning till att de har en motion som skall behandlas. Märklig logik. Vad skulle problemet bli att avsätta pengar innan motionen behandlades?

Alliansen argumenterade också lite konstigt när det gäller hemlösa. Antalet hemlösa är större än vad man trott och ändå vill man avvakta.

Man får i alla fall vara glad att vi hann så lång vilket kan innebära att vi är klar med budgeten innan kvällspausen vilket innebär att fredagskvällen är räddad.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>