torsdag 21 maj 2009 | Skriven av:

smorboll_17maj20091 I dag var det en skön dag. Växtligheten inklusive ogräset är i full gång. Fortfarande finns det aprikoser kvar i aprikosträdet.
Mot kvällen blev det regn som sedan övergick i åska. Så nu slipper vi vattna.
Sniglarna har ätit en det på vår grönkål och broccoli men verkar ha tappat aptiten just nu. Men det är inget att sörja över. I morgon ska jag åka till Kalmar för att vara med på Djurens Rätts riksstämma. Jag ska vara en av två stämmoordförande.
Det brukar vara trevliga tillställningar med många engagerade människor och så är det god mat och allt är vegan!

Tittade på Djurens Rätts hemsida och fann då följande:

Djurens Rätts bedömning inför EU-valet
Djurens Rätt har skickat ut en enkät till de 15 översta kandidaterna på följande partiers listor (förutom till Fi, där bara fem kandidater finns).

Kandidaternas svar har granskats av Djurens Rätt utifrån hur djurvänliga de är. Ideologi, engagemang, erfarenhet och villighet att driva djurpolitiska frågor har beaktats.

carl-s-fdrVår rekommendation är:
1. MP – Kryssa Carl Schlyter

Carl sitter sedan tidigare i parlamentet och är mycket drivande i flera djurskyddsfrågor. Han har tagit initiativ till flera skriftliga deklarationer, och lyft fram djurfrågorna på många andra sätt. Carl är mycket aktiv i parlamentets djurskyddsgrupp och har hög närvaro på deras möten. Hans parti har dessutom en uttalat djurvänlig profil, och står bland annat för minskad köttkonsumtion.

Foto: Jonas Nilsson

Carl är verkligen duktig. Han jobbar stenhårt och har kvar sina ideal. Han är en stor kraft för bl.a. djuren men även för klimat & miljö. Vore rligt om han blev omvald.
Carl kommer till Skåne i nästa vecka. Bl.a är han i Lund, på Stortorget, mellan kl. 16.30 och 17.30.

Kategori: djurrätt, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>