måndag 18 maj 2009 | Skriven av:

bla-bloma-maj-2009 Under de tre dagar i Skövde har det växt ordentligt i trädgården. Trots att det inte varit speciellt varmt. Det har regnat lite och kanske är detta orsaken att det gröna har exploderat. Det ser ut att bli ett frukt- och bärår i år. Jordgubbarnas vita blommor lyser upp jordgubbslandet. Vinbärsbuskarna är ovanligt stora och hallonen är på frammarsch.
Det finns fortfarande aprikoser kvar i aprikosträdet vilket är lovande. Nu gäller det bara att de till att det inte blir för torrt. Just nu regnar det så för tillfället är det inga problem.
Sniglarna eller möjligen kålmaskarna har mumsat på våra broccoli- och grönkålsplantor. En del av grönkålsplantorna kommer att klara dig de är redan stora och kraftiga men den del av broccoliplantorna kommer nog inte att göra det.
Skönt att vara hemma och kunna njuta av trädgården. Nu måste det rensas ogräs men det är inte så farligt. Det är bara att börja. Marken är mjuk så det är lätt att rycka upp ogräsplantorn.

Träffar: 9

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>