lördag 24 maj 2008 | Skriven av:

Trots att vi bara har kommit halvvägs i Sveriges geografi så är det stor skillnad mellan Skåne och Östersund. Vi bor på Östersunds camping. Vaknade tidigt trots gårdagens fest, mycket p g a ljuset och fågelkvitter. Gick en runda och lyssnade på fågelkvittret.
Blåsipporna blommade för fullt.

Dagens förhandlingar går smidigt. Inga ordningsfrågor. Vi har snart klarat av hälften av påverkanstorgen.
Det är både plus och minus med påverkanstorg. Det blir en annan dialog under torgen då fler kan delta. Ibland skulle man behöva ha lite mer plenumdebatt. Det är minst en fråga per torg som diskuteras i plenum. Det är ungefär samma personer som går upp i plenumdebatterna men kan ändå ge ett viktigt tillskott innan man går till beslut.

Hittills tycker jag inte det har varit så mycket diskussioner på torgen. Mycket pga att det var väldigt trångt. Vi hade 10 påverkanspunkter i samma rum. Där varje punkt hade ett antal frågor som skulle diskuteras.

Jag föredrar att det ska vara en kombination av påverkanstorg och utskott, Vissa större frågor behöver diskutera i utskott.

Kategori: internt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>