söndag 18 maj 2008 | Skriven av:

Skönt att vila ut med hårt trädgårdsarbete. Ibland så behöver man inte göra så mycket. Nyckelpigorna har en viss koll på bladlössen. Så oftast behöver man inte anstränga sig utan man kan nöja sig med att bara titta på.

Ogräset tilltar så fort man ligger på latsidan. Kirskål är ett sådant s.k. ogräs. Visserligen kan man använda kirskål i matlagningen. Man kan stuva den eller ha den färsk i sallader. Tyvärr förökar den sig väldigt snabbt med rotskott.

Träffar: 9

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>