söndag 26 april 2009 | Skriven av:

I dag var det vårstädning och vårstämma i bostadsrättsföreningen. Denna gång var det många som deltog. Så är inte alltid fallet. Det var perfekt vårstädningsväder. Så nu är det städat och pyntat på våra gårdar.
På kolonin har plommonblommorna slagit ut medans päronblommorna avvaktar lite. Nu märks det att det växer, i alla fall om man ser till ogräset. Så det blir till att attackera igen innan det är för sent.
plommonblommr-26-april-2009
I morgon börjar en ny intensiv men dock lite kortare vecka eftersom det är 1 maj på fredag. Snart ska självdeklarationen lämnas in. Borde kunna vara gjort redan men det är så lätt att skjuta upp det. Kommer nog bara att behöva godkänna allt. Har dock ännu inte kollat allt ännu.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Anna Ardin skriver:

    Hej, kan du hjälpa mig att skaffa koden till “Sedan du öppnat denna sida har …” eftersom sidan där man kan hämta den inte funkar. Tack!

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>