söndag 19 april 2009 | Skriven av:

Nu så är denna helgen nästan slut. I alla fall är mötena det och nu är det bara tågresan kvar. Dagen började med arbetsgivarkurs. Det finns mycket som ska göras av en vald styrelse och att vara arbetsgivare är en uppgift som ibland kommer i skymundan.
Det finns mycket att tänka på. Det finns lagstiftning som man måste förhålla sig till men det viktigaste är att se till att den man är arbetsgivare för får de bästa förutsättningarna att göra sitt jobb. Tyvärr blev det en liten krock med Vegetariska föreningens årsmöte. Så jag gjorde ett försöka att hinna med båda. Det gick ganska så bra men givetvis är det inte helt perfekt att springa mellan möten. Men gör man inte det så ofta så är det OK.
Det var soligt och skönt väder i Stockholm dock något kallare än i Skåne. Jag såg tussilago på väg till stationen. De fanns inte i vägrenen utan i en plantering men ändå. Stockholm ligger lite efter Skåne när det gäller “våren”.
EN fördel med att vara med på Vegetariska föreningens riksmöte var att då blev det lunch på Hermans, en vegetarisk restaurang med mycket god mat. Dessutom ligger den fint så att man har en underbar utsikt över Stockholm.
Nu när jag kommer tillbaka till Skåne har väl backsipporna blommat över så det ser nog annorlunda ut i rabatterna. Spännande och se om något av det sådda har kommit upp.
Kommande vecka blir full av aktiviteter. På måndag blir det ett förberedelsemöte inför torsdagens kommunfullmäktige. Dessutom blir det ett planeringsmöte inför Europaparlamentsvalet. På tisdagen blir demokratiberedning. På onsdag blir det Tingrätten och styrgruppsmöte för att ta fram en kulturpolitisk handlingsplan och på kvällen blir det styrelsemöte med Mp Skåne.
På torsdag är det som sagt kommunfullmäktige som bl a kommer att behandla två interpellationer (öppen källkod & Ungforum) som jag lämnat in och så en motion som Miljöpartiet har skrivit om mäns våld mot kvinnor.
Fredagen finns det risk att jag ägnar åt Klimatkommunerna vilket i så fall innebär en ny Stockholmsresa, tur och retur.
Lördagen blir 100% koloni och på söndagen är det vårstädning och vårstämma i vår bostadsrättsförening.
backsippa-april-2009

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>