torsdag 24 april 2008 | Skriven av:

Just nu pågår det 20:e Ungdomstinget i Lunds kommun. Ungdomstinget är ett forum där ungdomar, politiker och tjänstemän möts för att diskutera samhällsfrågor ur ett ungdomsperspektiv.
Dagens tema är ”Inflytande och miljö i Lund. I dag kommer det dessutom att vara en debatt om det Ungdomspolitiska programmet som alliansen begravde genom att skicka tillbaka det till Kultur- och fritidsnämnden.
Tanken med ett program är att få ett bredare angreppssätt. Det är inte bara Kultur- och Fritid som ska jobba med ungdomsfrågor. För att få effekt måste alla hjälpa till.
Att inte anta programmet sänder signaler att alliansen inte tar ungdomsfrågor på allvar. Tyvärr uppfattas det att politiker i allmänhet inte bryr sig om ungdomsfrågor. Miljöpartiet och (s), (v) och (dv) röstade för att anta programmet.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>