lördag 12 april 2008 | Skriven av:

Elektriska spett, giljotiner, sprayer och snigelbarer i all ära – men snart ska mördarsniglarna jagas med gräsklippare. Nu ger sig Husqvarna in i jakten på mördarsniglarna.
Nya robotgräsklipparen Automower ska testas om den klarar att klippa mördarsniglar samtidigt som den klipper gräs. Automower har i alla fall miljövänlig drift.

Att mördarsniglar är ett problem är väl ingen “odlare” obekant med. Den varma vintern kommer säkert att göra så att mördarsniglarnas framfart kommer att bli rekordartad i sommar.

Tyvärr lämpar sig inte Automower på vår koloni. Vi har för liten gräsyta och dessutom är det lite svårt för roboten att ta sig ut i rabatterna. Det är där som de flesta mördarsniglarna håller hus.

Inget roligt problem eftersom mördarsnigeln inte har någon naturlig fiende. Det känns inte bra att döda sniglarna men samtidigt är det lite trist att se all grönska jämnas med marken.

Kategori: klimat, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>