lördag 28 februari 2009 | Skriven av:

I dag träffades Gröna Seniorer i Skånes styrelse för första gången sedan det bildades. Intresset har varit stort många har hör av sig och vill vara med. Det finns mycket som behöver bli bättre. Maten till exempel mycket av maten lagas i storkök och körs ut i förpackningar som man skall värma själv. brodko_feb2009 Ofta får man mat för en vecka. Det är säkert ekonomiskt sett ur matlagandet men inte samhällsekonomiskt. Livskvalitén ökar om man får nylagad mat med dofter och samtidigt personlig kontakt. Kultur och gröna omgivningar är också något som skapar livskvalité.

Efter träffen med Gröna Seniorer gick jag för att köpa bröd på Klostergatan. Det var som vanligt kö, lite längre än förra veckan. Man får tankar på hur det var i forna öst där man fick köa för att köpa mat. Som jag tidigare har skrivit så är det värt att vänta på bröden. Har du inte handlat i brödbutiken är det dags att göra det. Det är skillnad på bröd och bröd.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>