fredag 20 februari 2009 | Skriven av:

iphone_41810i143Ny Teknik skriver : “Telia får konkurrens om Iphone i Sverige”

Nu får Telia konkurrens i Sverige om Iphone. Ännu en mobiloperatör har skrivit avtal med Apple om Iphone. Telia får inte längre vara ensamma återförsäljarare av Iphone i Sverige.
Det är Telenor som nu också ska börja sälja Iphone i Sverige, Norge och Danmark.
Exakt när säger man inte.

Förut skulle 3 få sälja Apples iPhone men det verkar inte som det blev av. Nu ska Telenor få sälja.
Väldigt irriterande att man bara lät en operatör sälja telefonen. Har själv köpt en olåst som kommer från Italien. Gillar inte att vara tvungen att bara använda en operatör.

Telefonen som är mer än än bara en telefon fungerar jätte bra. Bra skärm och den tryckkänsliga skärmen fungera bra. Det bästa är att telefonen fungerar bra tillsammans med datorn. Synkronisering av kalender, e-post, kontakter, musik och podradio.
Det är helt OK att läsa nyheter och kolla e-post med iPhone. Snabbare, enklare och “tar mindre plats” vid t.ex. frukostbordet.

Kameran och att man inte kan använda bluetooth till mer än headset är de enda två plumparna.

Kategori: teknik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. KHM skriver:

    Själv är jag inte så imponerad över iPhone. Visst, den är snygg, väl designad och har en trevlig skärm. Men för de som inte bara vill titta på bilder eller surfa webben, utan även mata in text så är en smartphone med tangentbord nog att föredra. Jag har själv en BlackBerry Bold sedan ett par månader. Kör på 3G-bandet, har riktigt tangentbord, bra skärm (om än mindre än på iPhone) och bluetooth fungerar även för att lyssna på musik. En smidig grej jag gör ör att surfa till mobil.sr.se och lyssna på svenska radioprogram (jag bor i USA) live. När jag sitter i bilen kan jag koppla om telefonen till att spela via bilstereon, som även den har bluetooth. Som att sitta och lyssna på radio i Sverige, fast med 10-15 sekunders fördröjning…
    En annan fördel med alla icke-Apple-produkter (iPod, iPhone, etc) är att man inte är låst till iTunes. Du som inte verkar gilla monopol, vore det inte smidigt att bara kunna koppla in telefonen på datorn och dra MP3-filer, bilder och filmer fram och tillbaka mellen datorn och telefonen, som syns som vilken hårddisk eller minneskort som helst? Vem vill vara låst till ett program, speciellt som det är buggigt, otympligt och installerar en massa skräp i registret…

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>