lördag 22 mars 2008 | Skriven av:

När jag vaknade var det vitt ute. Några timmar senare när jag cyklade till påskjympan så var det vita borta. Efter jympan började det snöa igen. Vädret är verkligt ombytligt.
Hade hoppats på lite sol och värme så att vi skulle kunna vara på vår koloni men det blev inget med det.

Skönt med lite påskledighet. Så trots vädret så har det varit en bra dag. En fin mysdag inomhus där jag hört på vindens vinande och sett snöflingorna dansa.

Tittade på SVT1, “Så som i himmelen”. En bra film med lyckligt slut men med mycket tragik och verklighet. Ibland kanske lite väl dyster. Filmen handlar om en världsberömd violinist och dirigent som flyttar tillbaka till sin by där han växte upp och blev mobbad. Mobbad för att han spelade fiol.
Klart sevärd film.
Kritisk till kyrkan och kritisk till “tystnaden” när ingen vågar säga sanningen och ingripa mot det alla vet är fel. Som t.ex. hustrumisshandel. Handlar om drömmar och relationer och gemenskap. Hur en gemenskap kan ge styrka, målet att tillsammans göra något.
Svårt att beskriva bättre att ni ser den själva.

Kategori: livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>