onsdag 11 februari 2009 | Skriven av:

wickmlogoWickmanskas hemsida stod det :

“IDAG BJUDER VI ALLA SOM HETER YNGVE PÅ…
… en kopp kaffe eller te!
Bara för att vi känner för det! Visa att du verkligen heter detta namn, så häller vi upp!

Wickmanska är ett mysigt, trevligt och billigt café där du kan ta dig en Caffe Latte, en Cappuccino, eller en kopp te, en mumsig kaka och träffa nya och gamla vänner. Det bästa av allt… inget köptvång! Bara när du själv är sugen!

Har du inte besökt Wickmanska så gör det.

Inför Sportlovsveckan Vecka 8 håller skolan som bekant paus så att alla flitiga gymnasieelever kan pusta ut. Men på Wickmanska är det full rulle som vanligt! Ledigheten inleds redan på fredagen med festligheterna under Grand Opening! Det kan väl inte någon ha missat vid det här laget!

Du som heter Evy har chansen i morgon!

Träffar: 11

Kategori: ungdomsfrågor
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>