torsdag 5 februari 2009 | Skriven av:

knoppar_2009-med-snodroppar Vädret har varit mycket fram och tillbaka. Ömsom snö, ömsom regn och ömsöm solsken. I går snöade det så det belv lite vitt på marken. Lite ligger kvar men det är mest blask.
När jag gick till Miljöpartiet i dag så såg att snödropparna blommade och att det var andra gröna knoppar på väg upp.
Troligen lurade av det kalla vädret med ett litet tunt täcke med snö nu övergått till varmare väder.

Det är inte utan att man blir lite sugen på kolonilivet igen. Våren är en fin tid då de gröna gror och växer. Det är lite tidigt för vår. Förhoppningsvis blir det lite vinter lagom till februarilovet. Lagom med snö och lagom kallt.

Sedan kan det gå mot ljusare och varmare tider.

Kategori: koloni, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>