tisdag 17 januari 2012 | Skriven av:

SDS skriver ”Jerringpriset till Bengtsson”

Svenska folket har röstat fram ryttaren Rolf-Göran Bengtsson som vinnare av 2011 års Jerringpris. Bengtsson vann klart före skidåkaren Marcus Hellner. Hellner fick däremot pris som årets manlige idrottare på idrottsgalan.

Roligt att Jerringpriset gick till Lund, Skåne och Rolf-Göran Bengtsson. Rolf-Göran har gjort många insatser som är värd aktning vilket innebär att han är en värdig pristagare.

Det är ofta små marginaler mellan framgång och katastrof. T ex är det många gånger bara vinst som räknas vilket är är trisst. Jerringpriset är en bragd i sig eftersom det är folkets röstning som avgör.

Kategori: Skåne, sport
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>