lördag 2 juli 2011 | Skriven av:

Nu är det hög tid att gå och lägga sig. Väskan är packad för resan till Almedalen och katterna har fått sin kvällsmat och har nu gått och lagt sig. Intressant och roligt att åka till Almedalen men jag tror jag kommer att sakna trädgården och katterna och så min sambo.

Jordgubbarna håller på att ta slut, hallon och smultron finns det fortfarande gott om. Snart är det även dags att skörda vinbär, svarta, röda och vita. Nu är det en bra tid eftersom det finns så mycket bär att skörda. Dessutom finns det gott om mullbär. Väldigt bra att ha till frukost och mellanmål och efterrätt.

Förutom bär och frukt blir det inte så mycket odlande i år. Mördarsniglarna har tagit en del av det lilla vi satt. Vi borde försöka få våra tre vaktkatter att hålla mördarsniglarna borta. Vi får väl träna dem att fånga dem och lägga dem i en spann. Oavsett om det blir något odlat eller ej är det skönt att bara vara på kolonin.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>