söndag 26 juni 2011 | Skriven av:

Brummis är rädd men minst dubbelt så stor som Ella. Han är ganska så kall. Han går mot Ella och även andra katter och spänner ögonen i dem sedan lägger han sig ner helt obekymrat. Tittar lite slött omkring sig. Oftast fungerar det men ibland hinner han inte med utan rusar in i tryggheten.

Skulle behöva en GPS per katt för att ta reda på var de håller hus. Vi vet att Sickan, den lilla honan, passerar en grannes koloni, hoppar över staketet ut i gången och in i en annan koloni. Ska gå dit i dag och kolla vem som har den så att den lilla Sickan inte ställer till besvär.

Alex och Brummis vet vi vart de tar vägen. De försvinner in i växtligheten och är sedan borta. Brummis ligger nog under under något hus eftersom han är lite smutsig och luktar instängt när han ibland kommer tillbaka.

De verkar i alla fall ha det bra trots Ella-problematiken …

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>