lördag 21 maj 2011 | Skriven av:

Dag 2 blev lång men kändes ändå helt OK. Kongressen valde två ”nya” språkrör och det blev Gustav Fridolin och Åsa Romson. Vilket inte var så otippat och överensstämde med mina önskemål. Det fanns dock många andra kandidater som skulle ha blivit bra språkrör.
Jag är verkligen nöjd med processen fram till beslutet. Många kanddidater, många debatter och många tillfällen att fråga ut kandidater. Ska man kunna välja måste det ju finnas fler kandidater. Ibland finns det bara en kandidat och det kan ju vara helt OK om det beror på avsaknad av kandidater och inte på att valberedningen bara frågar vissa personer.

Nu är det ”bara” beslut kvar förutom lite tal. Ubnder dagen talade språkrören för Grön Ungdom, Gröna Studenter och vår nya partisekreterare Anders Wallner. Det blev 5 fantastiska tal vilket bådar gott för framtiden.

Solen har skinit som sig bör i Karlstad. Trots alla aktiviteter hanns det med en liten promenad i solskenet. Hittade då en trevlig liten utsmyckning på ett hus nära kongressen. Ibland behöver man en hjälpande hand …

Kategori: Miljöpartiet
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>