torsdag 27 januari 2011 | Skriven av:

Dagen inleddes med en skön promenad till stationen. Det var lite kallt men solen tittade fram och värmde. Tåget kom i tid till Glumslövs station och efter en kort bilresa så var vi framme vid Örenäs Slott där vi ska ha kulturnämndens tvådagars möte.
I dag blev det kort presentation av nämndens ledamöter och sedan fick vi en bra genomgång av Kultur Skåne.

Det soliga men kyliga vädret höll i sig. Lunchen var tillräckligt lång så det blev tid för en kort promenad i vackra omgivningar. Det blev mycket information på en och samma dag men upplägget var bra. Jag tror det var lagom mycket för att kunna smältas. Nu väntar middag och samvaro. Hur lång kvällen blir är svårt att säga oavsett det så börjar vi kl. 9.00 med lite mer information och sedan startar själva sammanträdet kl. 10.00.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>