torsdag 31 januari 2008 | Skriven av:

Min fråga till ordföranden i Fastighetsbolaget AB Arenan om avsättning av 2% av byggkostnaden av den nya arenan fick inget bra svar. Jag förstår att det ordföranden inte rakt av sa ja till de 2%:en. Jag hade dock hoppats på att det skulle vara en mer positiv anda i svaret.

Speciellt som Lunds kommun har ambitionen att bli Kulturhuvudstad 2014.

“Frågan kommer att diskuteras på nästa möte!” blev det mest positiva av svaret.

Det är ju bra så.

Det är ju inte omöjligt att det blir några pengar om det blir 2% får vi se!

Träffar: 11

Kategori: kultur
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>