onsdag 15 december 2010 | Skriven av:

Dagen började med att möte med tjänstemannen som sköter klimatkommunerna. Jag har fått den stora förmånen att vara sammankallande i Klimatkommunernas valberedning. Klimatkommunerna består av 24 kommuner och en region och snart blir även Region Skåne medlem. Årsmötet då en ny styrelse ska väljas sker inte förrän mars/april men det tar ju tid att bereda valen. Det är som sagt 24 kommuner och snart 2 regioner. Från Lycksele i norr till Malmö i söder.

Efter det blev det en tur till Malmö och min första träff med regionens kulturförvaltning. Hittills har jag mötts av glada tillrop och det blev även ett mycket trevligt och varmt mottagande på kulturförvaltingen. resultatet av mötet blev att almanackan fylldes ytterligare med möten.
Jag kommer att få mycket att göra med kulturnämnden men det är ju bara trevligt. Roligt att få jobba med något man tycker är meningsfullt, intressant och roligt.
Det finns många utmaningar. Frågan är bara var man börjar men det kommer jag säkert på vart det lider.

Efter turen till Malmö blev det mitt sista sammanträde med Lunds Kultur- och fritidsnämnd. Jag missade tyvärr en del av mötet men jag hann med avtackningen och julbordet på Grand. Jag åt inget julbord utan fick Grands Gröna Trerätters meny. Det smakade gott och så tog jag hallon, fruktsallad och choklad från julbordet. Blev precis lagom mätt.

Nu är det dags att sova för att klara av torsdagens utmaningar.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>