fredag 3 december 2010 | Skriven av:

I dag är det miljöpartiets regionfullmäktigegrupp och denna gång håller vi till i regionhuset i Kristianstad. Resan från Lund till Kristianstad gick bra med endast en liten försening. I dag var det gott om plats på tåget eftersom det utgick ifrån Lund pga “inkoppling av Citytunneln i Malmö. Vi kom iväg lite sent pga av att vi fick vänta på tågpersonalen som kom med taxi från Malmö. När vi kom fram till Kristianstad blev vi inväxlade på fel spår så tåget fick backa innan vi kunde köra in på Kristianstad C.
Vi blev bara några minuter sena vilket man inte kan klaga på i tider med vinter och trafikomläggningar av större format.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>