fredag 12 november 2010 | Skriven av:

… gräver ibland av en kabel och ibland ger detta till resultat att telefon och bredband inte fungerar. Detta hände för några dagar sedan så nu få jag snylta på en grannes bredband och lita till att de som ringer ringer våra mobilnummer i stället.

Bra med snälla grannar som låter andra surfa på deras bredband. Kanske är det en illasinnad granne som kollar allt vi gör och sedan hackar våra datorer, våra bankkonton …

I dag var jag på en KEFU-föreläsning om ”Styrning av professionella organisationer” av Robert Wenglen, ek dr, Företagsekonomiska institutionen, Lund. Mycket intressant och den gav mig en del att fundera på. En stor del av föreläsningen handlade just om styrning av ett en sjukhusorganisation, speciellt läkarprofessionen.

Den 9 december är det en annan KEFU-föreläsning som handlar om ”Flerdimensionell styrning i hälso- och sjukvården”.

Dessa föreläsningar är gratis för t.ex. politiker i de medlemskommunerna och Region Skåne.

Annars så har det varit en lugn dag i alla fall för katterna.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>