tisdag 9 november 2010 | Skriven av:

Sitter på X2000-tåget mot Stockholm och passerar just Nässjö som nu är klätt i vinterskrud. Jag ska byta i Mjölby för att åka vidare till Örebro. I Örebro ska jag vara med på Klimatkommunernas medlemsmöte. Såg att det var klass 1 varning med snö och kraftig vind i Örebro.

I Småland har det kommit en del snö så det är riktigt vacker att se ut genom tågfönstret. Är dock inte riktig redo för vinter och snö. Har dock varma kläder med mig men det känns alldeles för tidigt med att pulsa i snö.

Åker med ett tidigare tåg än nödvändigt eftersom biljetten var billigare. Skönt att ha god tid på sig. Stress är inte nyttigt. Kan använda tiden till att läsa handlingarna inför regionstyrelsen den 15 november. Det finns många dokument att sätta tänderna i. Bland annat ska ägardirektiven för Malmö Opera och Musikteater AB upp till beslut. Sedan finns det en granskning regionens revisorer ”Effektivitet i sjukvården”.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>