söndag 3 oktober 2010 | Skriven av:

I dag blev det en dag på kolonin. Tyvärr utan katterna. De börjar nu acklimatisera sig till innelivet. De gillar att titta ut genom våra fönster. De har 6 st att välja på i olika väderstreck.
Givetvis skulle de vilja ha möjligheten att vara ute lite men tyvärr …

Lilla Grå är nog den som sköter sig bäst och som mest gillar att kela. Han lägger sig gärna och visar upp magen och vill gärna bli kliad på magen och gärna under hakan.

I dag gjorde vi äppelmos och röjde lite så att kolonin kan komma i vintervila. Vi fick en vit Afrikas liljaplanta som vi nu satt. Vi har en blå som blommade för första gången i år.

Det märks att hösten närmar sig. Bladen på många växter byter färg och vissnar. I dag skördade vi våra vindruvor. Det var hög tid.
De är relativt små druvor men de smakar gott.

Kvar att skörda nu är bara lite björnbär, äpplen och squash. Squashen har kommit sig på senare tid och vi har fått många stora “frukter”.

Får se när det blir nästa möjlighet att åka till kolonin. Då får det bli lite produktion av äppeljuice.

Kommande vecka blir en intensiv vecka med många möten. Dessutom öppnar riksdagen och Reinfeldt ska presentera sin “nya” regering.
Och så ska det väljas talmän och då kommer med största sannolikhet en miljöpartist att bli 2:e vice talman, nämligen Ulf Holm.
Grattis Ulf!

Träffar: 2

Kategori: koloni, politik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>