lördag 18 september 2010 | Skriven av:

Nu sitter jag med datorn i knäet och tar igen mig. Det blev en lång kall dag, intensiv men rolig dag.
Hittade de två senaste mätningarna inför valet. I båda mätningarna ökar Miljöpartiet och ligger åter kring 10 % och är åter tredje största parti. Dessutom minskar gapet mellan de rödgröna och alliansen. Snart är ordningen återställd.

Miljöpartiet i Lund stängde sin valstuga vid 20-tiden. En del av de sista besökarna hade inte funderat på valet speciellt mycket men ville få lite information i sista minuten. En del ville ha mycket att läsa hur de nu skall hinna med det för i morgon är det dags. Det är lite speciellt att komma kl. 20 dagen innan det är val och efterfråga information. Men bättre sent än aldrig.

Det känns väldigt bra, många säger att de har röstat. När man säger att man kan ångra sig på valdagen trots att man har förtidsröstat svarar ”Det tror jag inte att du vill”.

Nu är det bara att ta det lugnt och göra en sista insats och dela ut valsedlar i morgon. Sedan är det bara att åka till valvakan och njuta av det goda resultaten som kommer att redovisas.
Det känns väldigt bra i alla fall.

R Ö S T A  G R Ö N T  1 9  S E P T E M B E R ! !

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>