lördag 4 september 2010 | Skriven av:

Började dagen med att handla på Bondens Marknad på Drottningtorget i Malmö. Köpte lite produkter från Gunnarshög i Hammnehög. De är gjorda på en bas av Skåneproducerad rapsolja.

Det märks att det snart bara är 14 dagar kvar till valdagen. Det var många politiker ute på stan i dag.

Tyvärr har det förekommit att man tagit bort valsedlar på förtidsröstningslokalerna. det är ett ofog och helt klart odemokratiskt.
Vem som har gjort det vet jag inte men bar är det inte.

Katterna stor trivs. De tillbringar mycket tid inomhus nu när de har möjlighet att gå ut. De har alla sina favoritplatser.

I dag fick vi besök av en stor okastrerad hankatt, kallad Prästen, eftersom han har en vit prästkrage fram. Sickan som är minst var som vanligt djärvast och körde i princip bort Prästen. Prästen är en snäll gammal man och gjorde inget motstånd.

Kattmamman Ella kommer nästan varje dag och bryr sig inte längre om kattungarna och vice versa. Ella fräser åt kattungarna när de kommer för nära men gör inget fysiskt mot dem.

I morgon ska vi gå och ät på Café Zena som bytt namn till “Agnez nån ting” och som ligger på Agnesgatan 11 i Malmö. Ska vara ett mycket mysigt ekologiskt Café med vegetarisk mat.

Kategori: katter, koloni, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>