Inlägg den 04 oktober 2009

sön
4
okt
2009
söndag, 04 oktober, 2009 | Skriven av:

Trots stormandet hängde de flesta äpplena kvar. I dag var det ett fantastiskt väder och vi fick mycket gjort. Det återstår en del träd som måste klippas men det ska nog hinnas med annars är det bara att gör det tidigt på våren.
Fortfarande kan vi skörda lite björnbär men det är inte tillräckligt med sol så alla bären mognar inte. Det blir tillräckligt att ha i fruktdrinkar. Plommonen är på upphällningen. Kvar är grönskål, morötter och äpplen och så lite persilja, gräslök och så så kryddor förstås.

Det har varit en skön nästan utan dator och absolut ingen politik. Det behövs för den senaste tiden har det varit mycket och i nästa vecka blir det en hel del också.
Bl a ska jag åka med Lunds demokratiberedning och besöka Lerum. Lerum har bl a kommit långt med sin hemsida där man kan följa ärenden på ett bra sätt inför kommunfullmäktige.
Så det blir en hektisk vecka. På fredag så blir det morgontåg från Lerum, 5.25, för att hinna med direktionsmöte med Räddningstjänsten Syd och direkt efter detta blir det Kommunförbundet Skåne som har sammanträde i Trelleborg.
På lördagen blir det Mp Skånes regionkonferens i Landskrona.
Men på söndag blir det nog bara koloni för hela slanten med terapijobb som att koka äppelmos och göra äppeljuice.

Äpplen_okt2009

Träffar: 5

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar