Inlägg den 22 februari 2009

sön
22
feb
2009
söndag, 22 februari, 2009 | Skriven av:

purjo_i_sno_feb2009I dag var vi på vår koloni. Den var alldeles vit men det var tyvärr bara blask under ytan. Det blev ändå en skön dag, till och med lite solsken.
Inte utan att man blir lite sugen på att flytta till kolonin. Det fanns en del gröna blad som stack upp ovanför snöytan.

Jag tog en del bilder men tyvärr verkar det ha blivit något fel på USB-överförandet. Så fort jag kopplar in USB-kabeln mellan datorn och kameran så kraschar datorn direkt.
Kan bero på att jag bytt USB-drivrutin. Får väl hitta en ny drivrutin.

En dag på kolonin laddar batterierna så nu är jag redo för en vecka med politik.
På måndag blir det inför kommunfullmäktige samt en diskussion om skolan med vår riksdagsledamot Mats Pertoft.
På tisdag blir det FairTrade-styrgruppsmöte och på onsdag blir det genomgång av Kultur- och Fritids verksamhet plus mp Lunds egna energigrupp.
På torsdag är det kommunfullmäktige. Veckan avslutas sedan med ett besök i Stockholm där jag ska träffa miljöpartiets partisekreterare Agneta Börjesson.
Hela lördagen blir ”politikfri” om nu detta är möjligt och på söndag blir det Grön Ungdom Skånes årsmöte och ett litet möte inför kommunstyrelsen den 5 mars.

Tiden går som sagt fort om man har kul och det verkar jag ha. Under veckan måste jag även hinna med att göra revision på Grön Ungdom Skåne. Allt ska vara klart till nästa vecka.