fredag 22 februari 2008 | Skriven av:

Så var det dags för stormvindar igen. Det är ganska så ofta nu som det blir problem. Det är bäst att hålla sig inne. Visserligen verkar det inte vara så starka vindar i Lund men det är lugnast att hålla sig inne.

I dag hjälpte jag en kollega att ladda ner program från nätet. Inga olagliga nedladdningar utan lagliga sådana. Det var program till en bärbar dator med operativsystemet Windows XP. Det gick inte direkt smärtfritt. En del filer laddades ner men försvann. Efter många om och men lyckades installationerna.
OpenOffice-paketet verkar fungera alldeles utmärkt.

Så även om datorkraften har ökat och fler och fler finesser är inlagda i programmen blir det inte mycket lättare att installera. Visserligen är det mycket lättare än på DOS-tiden. Märkligt att användarvänligheten inte har ökat.

Veckan som gick var relativt lugn. Nästa vecka är det kommunfulmäktige igen och så är det dags för månadens tingsrättstjäsntgöring. Dessutom är det ett möte där vi ska diskutera Vårdval Skåne.

Kategori: internt, IT
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>