måndag 16 augusti 2010 | Skriven av:

I dag släppte vi ut kattungarna för att de skulle få lite frisk luft och få busa lite ute i det fria. Allt gick bra de blev bara så trötta efter utevistelsen att det sov resten av dagen. Nu när det snart är midnatt börjar de piggna till.

Ella dök inte upp vilket var rätt så bra, i alla fal idag. Alice var den som var mest aktiv hon klättrade upp i äppelträden och sprang in till en granne. När de blev lite skrämda rusade de snabbt in på verandan eller under densamma. Bra att de verandan fortfarande innebär trygghet.

Ännu har ingen nappat på att bo tillsammans med Alice men det finns en del intresserade.

Det skulle vara så mycket lättare om vi fick Alice och Lilla Grå till nya hem då skulle vi kunna pusta ut lite och koncentrera oss på lilla Sickan vilket skulle göra allergin lite mer medgörlig.
Speciellt skönt skulle det vara eftersom nu börjar valrörelsen på allvar. Mycket tid blir det till detta …

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>