tisdag 27 juli 2010 | Skriven av:

Nu är det snart 5 resp 4 dagar som vi haft 2 resp 3 kattungar under behandling. De äe som sagt väldigt lättroade. EN tunnel med några hål i kan sysselsätta dem i timmar. Man kan göra väldigt mycket med en tunnel om man är en katt.

Kattmamman Ella har nu ändrat sitt beteende. Hon kommer och vill ha mat och har slutat jama efter kattungarna. Hon har blivit betydligt mer kelen. Hon stryker sig mot oss när hon vill ha mat. Det känns skönt att längtansperidoen är över.

Vi vet inte om hon bor under vår veranda. Ibland ser det ut så men vi hör inget från henne. Det är helt OK om hon bor under vår veranda. Vi har fixat en som kan mata henne i vinter. Vi ska även försöka få tag på ett litet katthus.

Är det någon som har en ritning på ett katthus så får ni gärna höra av er.

Det är skönt att vi nu börjar få kontroll på situationen. Man kan ju inte fega ur när det handlar om levande och kännande varelser. Nu är det bara en kontakt med någon som har en kattbur så att vi kan få iväg Ella till veterinären för en sterilisering.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. lena sandberg skriver:

    Hej på er! vad roligt det är att läsa om era katter,dom har det väldigt bra hos er,Calle och Sanna skaffade katt för 1år sedan trots mina protester,Calle tål inte katter, så nu gick det inte längre,men Elins kille Mats är från landet så hans mamma tog hand om honom,hans syster bor där, när han kom sa Berit att de kände igen varandra och har nu väldigt kul ihop,Per var en innekatt och har vari hos Berit i 3veckor han sitter på trappan och tittar men törs inte ta steget ännu att trava ut i värden.hälsningar Lena

    • Yngve skriver:

      Hej Lena! Jasså, du har hittat Yngves blogg. Tyvärr har ju Yngve allergi också och just nu har han väldigt mycket. Får väl hoppas att det beror på att katterna är instängda i huset och att det är svårt att vädra, för vi har ju tänkt att ta hand om en av katterna. Vi hade ju Lisa hemma hos oss hela denna vinter och det gick bra. Till slut kommer nog katten Per att våga sig ut. Vilken tur att det gick att ordna så bra. Hälsningar Anina

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>