torsdag 22 juli 2010 | Skriven av:

Det blev inte så mycket sömn vare sig för oss eller för kattungarna. Kattungarna undersökte hela huset väl och hittade en del platser att gömma sig på. Lilla Grå satte myror i huvudet på oss. Vi kunde inte hitta Lilla Grå. Allt var tyst, inga pip och bara en katt dvs Sixten. Vi letade överallt, i lådor, i påsar, under sängen, i en fåtölj …
Ja vi letade överallt utom på ett ställe, bakom spisen. Denna plats är säkert mysig men inte så bra eftersom anslutningen till spisen finns där. Nu har vi fixat en del andra platser.

Bästa platsen är ännu så länge under sängen. Precis under där vi ligger.
Just nu ligger de där tillsammans och vilar och ligger i sängen och bloggar.

Alice, den tredje kattungen, fick mat i morse. Den var ensam utan mamman just då. Den var lite skygg men det brukar den vara utan sina syskon så det är väl helt OK. Vi får snart gå dit igen och se hur hon har det.

Tyvärr är de inga linslusar precis så det är svårt att ta bilder som kan läggas ut på bloggen. Dessutom är det dåliga ljusförhållanden i stugan.

Nu får jag nog gå en runda och kolla lilla Alice.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Anders Åkesson skriver:

    Jag följer med spänning kattternas framtid. / Anders

  2. Anonym skriver:

    vad söta katteeeeeer

Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>