tisdag 13 juli 2010 | Skriven av:

Det blev inget regn i natt, förrän nu. Kattfamiljen bor fortfarande hos oss och håller ihop. Nu när det öser ner har kattungarna tagit skydd på verandan medans kattmamman stuckit iväg.
Kattungarna har en otrolig energi. De är överallt. De älskar att klättra och kastar sig på varandra. Det nästan aldrig så att alla tre kan ligga still samtidigt. Det är alltid en som offrar sig och håller igång. De är verkligen motsatsen till kattmamman som ligger still och myser. Den lilla grå som brukar ligga steget efter de andra imponerade igår, speciellt på Alice. Lilla Grå tog ett skutt från sängen till ett bord minst en meter i från och 3 dm högre. Lilla Alice var så sugen att göra det samma men vågade inte ta skuttet. Hon gick av och an och försökte komma på hur hon skulle göra. Lilla Grå gick stolt fram och tillbaka på bordet för att öka imponerandet.
De börjar bli mer och mer socialiserade men det återstår mycket innan de har fullt förtroende för oss.

Träffar: 0

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>