tisdag 6 juli 2010 | Skriven av:

Det är svårt att motstå färsk strömming speciellt om man är en liten hungrig katt. Som vegan är det dock inga problem.
Skönt att komma tillbaka till kolonin och mötas av små tassar. På vägen från tåget handlade jag världens godaste tomater på Morot & Annat. Är ni i närheten av Drottningtorget i Malmö rekommenderar jag ett besök i denna affär. Vägg i vägg ligger Fiber Fin där man kan köpa kläder producerade av ekologiskt odlade material.

Kategori: ekologi, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>