fredag 4 juni 2010 | Skriven av:

I senaste Demoskop ökar miljöpartiet med 1 %-enhet till 9.8 %, tyvärr under 10 % men ännu klart det tredje största partiet. Nr fyra (FP) minskar med 1.4 %-enheter till 7.6 %. Största vinnaren är (M) som ökar med 3.9 %-enheter, lika mycket som (S) minskar med.
Kul att miljöpartiet ökar men inte lika kul att vår rödgröna kompisar på riksnivå minskar så att alliansen tar över ledartröjan. Fortsätter (KD) minskar till 4.0 %, minus 1.4 %-enheter. (C) ökar till 4.6 %.

Nu gäller det att kavla upp ärmarna och se till att bemöta alliansens när de målar skräckbilder om konsekvenserna om det blir en rödgrön regering.
Kanske borde de i stället göra något åt ungdomsarbetslösheten som ökar i Sverige mer än i andra länder.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>